Oud-Utrecht Scheurkalender 2022
Prijsbereik: €13,95 tot €14,95
€14,95
productnummer : Oud-Utrecht Scheurkalender
74 in voorraad
Bent u lid:900 jaar stad! Daarom brengt de Historische vereniging Oud-Utrecht voor 2022 een historische scheurkalender uit met het thema 900 jaar stad. Een jaar lang elke dag een feit uit de rijke geschiedenis van onze jarige stad. Vanaf het moment dat Utrecht stadsrechten heeft zijn de geschiedenisboeken doorgespit om niet te vergeten historische momenten op die dag te vatten in een kort artikel. Dagelijks even stilstaan bij de stad waar je woont, werkt of de stad die je bezoekt en liefhebt.

Het idee is ontstaan omdat we hebben gemerkt dat de historie van Utrecht ons allemaal verbindt. Maar ook omdat de stad al 900 jaar ruimte geeft aan een ieder, of je nu in Utrecht bent geboren of dat je hier een warm welkom hebt gehad en besloot om te blijven. Geen zwaar geschiedenisboek maar een heel jaar korte artikelen. van belangrijke mijlpalen, erfgoed, stromingen en revoltes. Terugkijkend begrijpen we als auteurs waarom Utrecht is zoals Utrecht is.

Op dit moment is de kalender enkel verkrijgbaar via Oud Utrecht, we zijn nog in onderhandeling met een aantal verkoopadressen in de stad Utrecht.
Voor leden geldt:
- t/m 14 september €9,95
- van 15 september t/m 30 september €11,95
- daarna €13,95
Exclusief verzendkosten en maximaal 2 per lid, zolang de voorraad strekt.

De kalender is pas eerste week van oktober beschikbaar.

Niet leden betalen €14,95, exclusief verzendkosten.
Wilt u meer dan 10 kalenders bestellen, bijvoorbeeld zakelijk? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met u op.