Activiteiten in april en mei afgelast

Op Donderdag 28 mei 2020

Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. Wij willen u graag op de hoogte stellen wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de activiteiten van Oud-Utrecht de komende maanden.

Activiteiten

We hebben de Oud-Utrecht activiteiten in april en mei afgelast en volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM en GGD Utrecht die gelden tot 1 juni. Het gaat om de geplande Historische Cafés en Lezingen in het Bartholomeus Gasthuis, de Grote Excursie naar Gemeente Vijfheerenlanden op 23 mei en de Algemene Ledenvergadering op 25 mei. Het is jammer van de voorbereidingen door de commissies, maar het is niet anders. De Algemene Ledenvergadering hopen we later in het jaar te houden, de stukken hiervoor krijgen de leden met het nieuwe tijdschrift toegestuurd. 

Tijdschrift en digitale publicaties

Het Tijdschrift Oud-Utrecht komt, met dank aan de redactie, gelukkig uit zoals we het gewend zijn. Het volgende nummer is dubbeldik en zal gewijd zijn aan het mooie thema ‘Utrecht Boekenstad’.

De communicatiecommissie en webredactie geven extra aandacht aan de website en sociale media, met nieuwe artikelen en veel interessants om te lezen, luisteren en kijken. Tips zijn welkom!  Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-Utrecht is ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Tot slot

We zijn de komende periode allemaal meer thuis. Intussen blijven we als historische vereniging Oud-Utrecht bereikbaar voor vragen en ideeën via website, email en telefoon. We wensen u veel sterkte de komende tijd.

Blijf veilig, kijk om naar elkaar, en graag tot snel ziens! 

Namens het bestuur van Oud-Utrecht,

Dick de Jong, voorzitter

Postbus 91, 3500 AB Utrecht | www.oud-utrecht.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.