Feestelijke start De Bieb is buiten, een stad vol verhalen

Van Zondag 10 juli 2022 11:00 tot Zondag 10 juli 2022 13:00

Nog even en dan toert de biebfiets rond met de schrijvers van het gloednieuwe kinderboek De Spoken van het Stadhuis en andere Utrechtse verhalen, dat speciaal voor Utrecht 900 is samengesteld door kinderboekenschrijver Koos Meinderts.

Ondersteund door Kiwanis Club Utrecht heeft de bieb in samenwerking met vele Utrechtse locaties zoals de Domtoren, Boks Cultuurhuis Kanaleneiland en de Botanische Tuinen het programma De bieb is buiten samengesteld.

Op 10 juli om 11.00 uur is de feestelijkse start van dit programma in Bibliotheek Neude, waar Anna Woltz een prachtig verhaal over schreef. We nodigen je van harte uit. Ben je erbij? Kinderen zijn ook van harte welkom. Er zijn leuke dingen te doen en we zetten iets lekkers voor jullie klaar!

Kom luisteren. Anna Woltz, Janneke Schotveld, Pim Lammers en Annet Schaap lezen hun verhaal voor.
Ga mee op ontdekkingstocht. Onze Bieb Postbodes staan klaar om je rond te leiden.
Ga zelf aan de slag. Bezoek ons Brievenpost Atelier en/of onze schrijftafel.
De schrijvers lezen meerdere keren tussen 11.00 en 13.00 uur om de beurt hun korte verhalen voor, op de jeugdafdeling (je kan dus ook wat later aanhaken). De postbodes vertrekken in de Grote hal om 11.30, 12.00 en 12.30 uur. Reserveren hoeft niet, het programma is op inloop.