Nacht van de Utrechtse Geschiedenis 2022: de gezichten van Utrecht

Van Zaterdag 08 oktober 2022 20:00 tot 23:59

Op zaterdag 8 oktober wordt de vijfde Nacht van de Utrechtse Geschiedenis gehouden, in een bijzonder jaar waarin we 900 jaar stadsrechten vieren. Het thema is 'De Gezichten van Utrecht'. Een tipje van de sluier: Kaj van Vliet en Bettina van Santen vertellen over hun boek Gekomen om te blijven en Beatrice de Graaf over rampen in 900 jaar stad Utrecht. Beleef bijzondere inkijkjes en flitslezingen bij Het Utrechts Archief, Bibliotheek Neude, Paleis lofen, Museum Catharijneconvent, de Domkerk en het Academiegebouw. Ga op pad met de stadsgidsen van Gilde Utrecht of doe mee aan een nieuwe Oud-Uterechse Pubquiz.

Informatie is te vinden op NachtVanDeUtrechtseGeschiedenis.    

Onder onderstaande kaart verschijnt na opening van de inschrijving een knop 'Deelnemen', waarmee u zich kunt inschrijven. U kunt in één keer meerdere tickets bestellen, u krijgt dan meerdere tickets op uw naam.

Na het inschrijven komt er een knop 'Betaal' waarmee u de ticket(s) afrekent via IDeal. Niet betalen betekent niet ingeschreven!

Op vertoon van het ticket ontvangt u op de avond een polsbandje dat toegang geeft tot alle locaties die meedoen aan de Nacht van de Utrechtse Geschiedenis. U kunt het polsbandje vanaf 19.30 afhalen bij de ingang van de Domkerk.