Erfgoeddag 2023

Op Woensdag 07 juni 2023

Op woensdag 7 juni vindt de provinciale Utrechtse Erfgoeddag plaats. In het Academiegebouw van Universiteit Utrecht start om 10:00 uur een programma dat in het teken staat van publieksbereik en digitalisering. Het thema van de dag is 'Verrijk je bereik met digitalisering'. Met het diverse programma krijgen deelnemers inspiratie over het vergroten van publieksbereik, het verbreden van het verhaalperspectief en het toepassen van allerlei digitale mogelijkheden zoals online storytelling en 3D-fotografie.

De Erfgoeddag wordt georganiseerd door Landschap Erfgoed Utrecht in samenwerking met Universiteit Utrecht. De dag is voor alle betrokkenen en geïnteresseerden in het erfgoed in de provincie Utrecht. Iedereen die actief is of actief wil worden bij, voor en met erfgoed in de provincie is welkom. Laat u inspireren, geniet van mooie lezingen, ontmoet collega's of doe nieuwe contacten op. Het programma bestaat uit verschillende lezingen, workshops, stadswandelingen en rondleidingen.

Er zijn 250 plaatsen, deelname is gratis. Aanmelden kan via de site van Landschap Erfgoed Utrecht. Daar is ook meer informatie over het programma te vinden.