Jubileum Wijkentour Zuilen

Van Zondag 29 oktober 2023 13:30 tot 17:00

In de schaduw van de Domtoren, aan de noordelijke oevers van de sierlijke Vecht, ontvouwt zich het levendige verhaal van Zuilen. Ooit begonnen als een bescheiden dorp, groeide deze pittoreske gemeenschap uit tot een bloeiende wijk met een karakteristiek eigen en multicultureel gezicht.

Laat je tijdens deze wijkentour verrassen door de gids van het Museum van Zuilen. Hij neemt je mee de wijk in om samen sporen van het rijke Zuilense verleden te ontdekken. Meld je snel aan voor de wandeling, want het aantal plaatsen is beperkt! Na de wandeling is er tijd om even uit te rusten en na te praten onder het genot van een dampende kop koffie of thee. We hopen je te ontmoeten op zondag 29 oktober!

Basislocatie: DOCK Buurtcentrum Beatrix
Adres: Prinses Beatrixlaan 2, 3554 JK Utrecht

Programmatijden en reserveringen

  • 13:30 – 14:00 uur                   Ontvangst 
  • 14:00 – 16:00 uur                   Historische rondwandeling met gids
  • 16:00 – 17:00 uur                   Napraten met koffie en thee (inclusief)

Onder de kaart staat de knop 'Deelnemen' om u aan te melden voor de wandeling. Indien niet meer zichtbaar, dan is het vol.

Vorstelijk Comples Zuilen

Gezicht op de voorgevel van het voormalige gebouw van de Prinses Beatrixschool (Prinses Beatrixlaan 2) te Utrecht; het gebouw maakt thans onderdeel uit van het 'Vorstelijk Complex'. (HUA 905953)