Presentatie boek over Etienne Néaulme

Van Donderdag 05 oktober 2023 15:00 tot Donderdag 05 oktober 2023 17:00

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke presentatie van Etienne Néaulme. Een Utrechtse uitgever van Franse boeken 1730-1744, geschreven door René Stuip. 
De presentatie vindt plaats op donderdag 5 oktober, 15.00-17.00 uur in de Bucheliuszaal van de Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park, Heidelberglaan 3 in Utrecht. De zaal bevindt zich op de zesde verdieping. 

Dr. René Stuip (voormalig UHD Franse taal- en letterkunde van de Middeleeuwen, UU), mr. dr. Helwi Blom (docent departement TLC, UU) en dr. Marieke van Delft (emeritus conservator KB, Nationale Bibliotheek NL) zullen iets vertellen over het boek. Ter ere van deze gelegenheid is er tevens een pop-up tentoonstelling rond leven en werk van Etienne Néaulme te zien. De bijeenkomst eindigt met een borrel waarbij er gelegenheid is om het boek aan te schaffen. 

In verband met de beperkte ruimte graag aanmelden, liefst vóór 3 oktober, bij Helwi Blom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
We kijken uit naar uw komst! 

Met vriendelijke groet,
Dr. P.A. Tiele-Stichting en Amsterdam University Press 

Etienne Naulme