Jaarboek 2017
Hertenpoten, hoppenbier en hamburgers
Zevenduizend jaar eten en drinken in Utrecht
Prehistorisch tafelen in Utrecht
serie: Drankjes van de keukenmeid
Een selectie Utrechtse recepten
Basisrantsoen of barbecue?
Een kijkje in de keuken van een Romeinse wachttoren
serie: Utrechtse menukaarten
Eten in de tijd van Willibrord
Van rotte mispel tot wilde watermeloen
Het menu van de lage adel in Huis te Vleuten
‘Verclaringe van den provisien’
De voedselvoorraden op kasteel Vredenburg
Craft beers uit de late middeleeuwen
Stichts hoppenbier en kuitbier
Wijnen ‘totter behouff deser stadt’
De Utrechtse stadswijnkelder tussen 1549 en 1577
Maaltijden in de Fundatie van Renswoude
Rumfordse soep als politiek lijmmiddel?
Een voedselbank in IJsselstein rond 1800
Aan tafel bij de familie Royaards-Schorer
Koken en netwerken aan de Nieuwegracht in de achttiende en negentiende eeuw
Wat dronken zij?
De negentiende-eeuwse bierrevolutie in Utrecht
‘Een lekkere bek, een dubbeltje in de gleuf en trek’
Over het ontstaan van de snackbar in Nederland in de twintigste eeuw, met een Utrechts sausje