Groateutregkwis

Nieuws

Vrijwilligers voor de Groate Utreg Kwis

Het is zover. Vorig jaar werd Oud Utrecht al sponsor en partner voor de Groate Utreg Kwis. En een aantal leden is aangehaakt als vrijwilliger. Eind september 2022 gaan de drie voorrondes van ‘De Groate Utreg Kwis’ van start. De organisatoren zoeken nog vrijwilligers. Je kunt er alles over lezen op de website www.degroateutregkwis.nl 

Er zijn nu, begin september, ruim 250 aanmeldingen. De verwachting is dat er nog vele bijkomen na de vakanties. De wervingscampagne gaat dan nog een extra ‘boost’ krijgen. Het streven is nog altijd 900 deelnemers. Sowieso zijn er al genoeg deelnemers om een mooie competitie te houden waarbij uiteindelijk de 10 beste teams in de finale uitkomen. Die is op 5 november in Bibliotheek Neude en daar strijden ze om de eer en de unieke wisseltrofee. Deze wordt in principe weer door de burgemeester uitgereikt (zoals bij de 3 juni wedstrijd met ‘bekende Utrechters’).

De uitzendingen van voorrondes en finale zijn geregeld. RTV zorgt voor live beelden. Ook hebben we de beschikking over voldoende (10) speellocaties in de hele stad voor de voorrondes. Op die plekken (theaters en scholengemeenschappen) hebben we al huismeesters en daarnaast ‘spelleiders’ en ondersteuners(sters) geregeld. 

Wij zoeken nog vrijwilligers om tijdens de voorrondes als ‘surveillant’ toezicht te houden op een reglementair verloop (2 op alle 10 locaties)
En om daar tevens te helpen met klaarzetten en opruimen.
Kunnen mensen niet alle data (zie onder), geen punt. We zijn ook blij met 1 of 2 keer.
Het gaat om de volgende momenten:
24 september 
8   oktober 
22 oktober
Alle zaterdagen van 14.30 - 17.30.

We zorgen voor een goede briefing/instructie vooraf, waarbij jullie ook in de gelegenheid worden gesteld eventuele eigen wensen en voorkeuren te laten horen. 
Reacties, aanmeldingen en vragen graag naar Peter Gieling.