Fietsen Toerversie La Vuelta Holanda

Nieuws

Fiets je eigen Vuelta langs UNESCO werelderfgoed

La Vuelta Espana komt 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. De renners beginnen op 19 augustus met een ploegentijdrit in Utrecht, daarna volgt een etappe van ’s-Hertogenbosch naar Utrecht en ten slotte een etappe met start en finish in Breda. 

1e etappe Vuelta Utrecht tijdrit

Zie ook https://www.lavueltaholanda.com/nieuws/vooruitblik-la-vuelta-a-espana-2022/

14 augustus toertocht
De recreatieve toertochten van La Vuelta Holanda komen ook steeds dichterbij! Nog minder dan twee weken en dan kun je met je stadsfiets, bakfiets, e-bike of ligfiets aan de start staan voor een prachtige dag vol UNESCO werelderfgoed. Wil jij komen kennismaken met de Hollandse Waterlinies en de Romeinse Limes Nederland? Schrijf je dan nu in!

Logo ToerversieVuelta 2022

De routes van 165, 115 en 85 km zijn geschikt voor racefietsers. Bij deze routes zal de eerste 20 km als pelotonstocht verreden worden.
De routes van 60 en 35 km zijn geschikt voor recreatieve fietsers. Hierbij staan de nieuwe UNESCO Werelderfgoederen van de Romeinse Limes en de Hollandse Waterlinies centraal. Doe mee op je toerfiets, stadsfiets, bakfiets, e-bike, handbike of ligfiets! De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar nog geen week later de Vuelta ook zal starten. Tijdens deze tocht maak je kennis met de nieuwe UNESCO Werelderfgoederen de Romeinse Limes en Hollandse Waterlinies in de provincie Utrecht. Deze fraaie routes leiden je langs forten en Romeinse overblijfselen. Onderweg kom je langs stempelposten en zijn er uitleg en rondleidingen.

Zie https://toerversievuelta.nl/utrecht/